Tribord Badpak Coco met afneembaar nekbandje en voorgevormde cups


Tribord Badpak Coco met afneembaar nekbandje en voorgevormde cups online kopen

12,99
Status: Leverbaar.

Tribord Badpak Coco met afneembaar nekbandje en voorgevormde cups online

Tribord - Badpakken dames - Badpak - Badpak Coco met afneembaar nekbandje en voorgevormde cups. Ontworpen voor: dames die af en toe aan surfen en bodyboarden doen in kleine golfjes. Geschikt voor tochtjes met een supboard en snorkelen.

 

Ontworpen voor: dames die af en toe aan surfen en bodyboarden doen in kleine golfjes. Geschikt voor tochtjes met een supboard en snorkelen. Damesbadpak in bustier model. Voorgevormde cups voor een fraaie welving. Afneembaar nekbandje dat je zowel tussen de borsten als opzij kunt vastmaken. Hoge rug. Middelhoog uitgesneden. Meer informatie

Stabiliteit Design bestudeerd om goed te blijven zitten in kleine golfjes.

Afschermend Goed bedekkend door de rechte hals en hoge rug.

Borstondersteuning Lichte ondersteuning, bustiermodel geschikt voor kleine bustes.

Verstevigend De voorgevormde cups zorgen voor mooie ronde borsten.

Droogtijd Snel droog dankzij de samenstelling op basis van polymeer.

Artikelnummer : 8357392

Zwemkleding Dames 415819 1135789

Alle zwemkleding voor dames

Badpak Coco zwart

ONZE BELOFTES Samenstelling Hoofdstof 80.0% Polyamide, 20.0% Elastaan Tweede voering 76.0% Polyamide, 24.0% Elastaan Voering 100.0% Polyester Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Machinewas - 30° max - normaal Niet bleken Niet strijken Niet droogreinigen Mag niet in de droogtrommel Gebruikslimiet Niet geschikt voor regelmatig gebruik in chloorwater.

Producttest Dit artikel werd in ons lab in Hendaye uitvoerig getest, om te verzekeren dat de kwaliteit volstaat voor het beoogde gebruik: tests op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestandheid van de kleuren tegen wrijving, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene bestandheid van het artikel tegen herhaaldelijk wassen.

Garantie 2 jaar


Tribord Badpak Coco met afneembaar nekbandje en voorgevormde cups kopen