Tribord Badpak Cori Arrow met ingewerkte beha19,99
Status: Leverbaar.

Tribord Badpak Cori Arrow met ingewerkte beha online

Tribord - Badpakken dames - Badpak - Badpak Cori Arrow met ingewerkte beha. Ontworpen voor: wie regelmatig surft of gaat bodyboarden in golven van minder dan 1 meter hoog. Geschikt voor supraces, windsurfen en kitesurfen.

 

Ontworpen voor: wie regelmatig surft of gaat bodyboarden in golven van minder dan 1 meter hoog. Geschikt voor supraces, windsurfen en kitesurfen. Damesbadpak met een recht decolleté en een rechte rug. Middelhoog uitgesneden, brede bandjes, U-rug. Ingewerkte beha voor lichte ondersteuning. Gemakkelijk aan te trekken. Meer informatie

Stabiliteit Design bestudeerd om goed te blijven zitten in golven van minder dan een meter.

Afschermend Recht decolleté en rechte rug, middelhoog uitgesneden voor een goede bedekking.

Borstondersteuning Dit badpak biedt lichte ondersteuning dankzij de ingewerkte beha.

Verstevigend De naden aan de boezem zorgen voor volume en accentueren je borsten.

Droogtijd Badpak in een stof op basis van polymeer, droogt snel.

Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: damesbadpak.

Artikelnummer : 8360879

Zwemkleding Dames 415819 1135789

Alle zwemkleding voor dames

Badpak Cori C16

ONZE BELOFTES Samenstelling Hoofdstof 80.0% Polyamide, 20.0% Elastaan Stof buitenkant 82.0% Polyester, 18.0% Elastaan Voering 82.0% Polyamide, 18.0% Elastaan Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Niet strijken Niet droogreinigen Mag niet in de droogtrommel Machinewas - 30° max - normaal Niet bleken Gebruikslimiet Niet geschikt voor regelmatig gebruik in chloorwater.

Producttest Dit artikel werd getest in Hendaye. Het heeft diverse labtests ondergaan om een optimale kwaliteit te garanderen voor het gebruik waarvoor het werd ontworpen. Die tests hebben betrekking op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestandheid van de kleuren tegen wrijving, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene bestandheid van het artikel tegen herhaaldelijk wassen.

Garantie 2 jaar


Tribord Badpak Cori Arrow met ingewerkte beha kopen